This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Online ticketing sales
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Le cantatrici villane

Una divertida òpera còmica retrobada

Teatre de Sarrià


Don Bucefalo és un vell verd que fa de mestre de capella en un poblet. Un dia escolta cantar a tres noietes i es compromet a convertir-les en famoses cantants d’òpera.
Un antic alumne, Don Marco li deixa un clavicèmbal per les lliçons i perquè ha posat l’ullet en Rosa, una de les noietes, però aviat se n’adona que el mestre també s’ha encapritxat d’ella.
Don Bucefalo proposa muntar una òpera seva i les noies encara que són incapaces d’aprendre-se-la, exigeixen privilegis i capricis i a disputes per gelosia.
Carlino, amarit de la Rosa i a qui tothom dóna per mort a la guerra, torna al poble disfressat i es pensa que Rosa fingeix la seva viudetat per atreure l’atenció dels galants del poble.
Tot s'embolica aleshores fins arribar al dia de l’estrena en que la funció resulta un disbarat i finalment es desfan els embolics, es demanen disculpes i es recupera l’alegria.

Associació Amics de l'Òpera de Sarrià
C/ Rosario, 50 08017 Barcelona
Telephone: 934172223
Email: associacio@amicsoperasarria.com

Teatre de Sarrià
C/ Pare Miquel de Sarrià, 8, 08034 Barcelona

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered by